Veel gestelde vragen

Wij raden aan een wetsuit te nemen als het regent, het nog niet zo warm is, als de wind waait, je het snel koud hebt of als de zomer het water nog niet verwarmd heeft. Door je wetsuit te dragen blijf je warmer, langer warm en zie je er extra sportief uit!

Een zwemvest is wel verplicht en zit altijd bij de prijs inbegrepen.

De prijs voor een wetsuit is:

1 uur: 2 euro

2 uur: 3 euro

3 uur: 5 euro

Als je deze bij je boeking wil toevoegen, dan kan je dat doen bij het reserveren van je kaartje. Het is een van de stappen bij het boeken van je ticket.

Op ons aquapark zijn algemene voorwaarden van toepassing. Geef je één dag van te voren door dat je niet kunt komen dan is het kosteloos verplaatsen van de boeking altijd mogelijk. De kans is groot dat iemand anders dan jou plekje inneemt.  Wil je annuleren dan rekenen we daar minimaal 2,50 transactiekosten voor.

De waterkwaliteit wordt gemonitord door het Wetterskip Friesland. Elke maandag wordt er een monster genomen. De resultaten van deze meting kun je vanaf de woensdag terug vinden op https://www.zwemwater.nl.

Nee, wij hebben bij horecagelegenheid Strand Sneek een heerlijk terras tussen de palmbomen liggen. Hier kan je lekker zitten en ontspannen. Een einde verderop kan je het aquapark zien liggen. Zo kan je toch gezellig mee komen, foto’s maken en genieten.

Strand Sneek is de overkoepelende organisatie, oftewel Waterskibaan Sneek en Aquapark Sneek zijn onderdelen van Strand Sneek. Strand Sneek is ook het horecagedeelte van de bedrijven en je kan er arrangementen boeken. Een arrangement is bij ons een activiteit met daarbij eten en drinken. Bijvoorbeeld ontvangst met koffie en gebak, daarna de waterskibaan op, om af te sluiten met een borrelplank. Bij Strand Sneek op het terras zit je tussen de palmbomen, genietend van heerlijk eten en drinken, kijkend naar de waterskibaan die voor je ligt. Het Aquapark ligt ernaast, dus vanaf het terras heb je in de verte zicht op de mensen die erop aan het spelen zijn.

Jazeker, wij hebben een ontzettend leuk terras met een heerlijk menu. Je kan bij ons lekker in de zon of de schaduw zitten, in of uit de wind, op het vaste land of op het water, zelfs met de voeten in het water aan onze picknicktafels! Op dit terras geniet je van huisgemaakt gebak, cocktails, borrelplanken, speciaal biertjes en nog veel meer. Vergeet niet dat we live entertainment hebben, de waterskibaan ligt voor je neus. Alvast nieuwsgierig naar ons menu? Bekijk dan www.strandsneek.nl/menu.

Wij raden aan om bij www.strandsneek.nl/arrangementen een blik te werpen op onze verschillende opties. Hier kan je uitzoeken wat het beste klikt met jullie wensen. Zie je iets wat bevalt maar wil je het een klein beetje aanpassen? Geen enkel probleem, vul het contactformulier in met zoveel mogelijk informatie voor ons: wat wil je doen, met hoeveel personen, wanneer wil je komen, hoe laat heb je in gedachten, etc. Dan krijgen wij het binnen en kunnen je helpen het precies zo te maken als jij wil. Wil je er lekker eten en drinken bij, geen probleem, vraag maar raak.

Als je op deze link klikt kan je een optie aanvragen voor een kinderfeestje op ons Aquapark: https://aquaparksneek.nl/kinderfeest.

We hebben 3 verschillende opties:

 • Kinderfeestje Basic:
  • 1 uur op het Aquapark
  • Frietje met fris en ijs na
 • Kinderfeestje Premium:
  • Ontvangst met een brownie en limonade
  • 1 uur op het Aquapark
  • Frietje met fris en ijs na
 • Kinderfeestje Deluxe (vanaf 12 jaar)
  • Ontvangst met een brownie en limonade
  • 1 uur op de waterskibaan
  • 1 uur op het Aquapark
  • Frietje met fris en ijs na

Mocht je hier interesse in hebben dan kan je dat aangeven via de bovenstaande link. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Dat raden wij wel aan. Vooral in de vakanties hebben wij veel gasten die willen genieten van een dagje uit. Als je een reservering hebt bij ons, dan staan jouw plekjes vast en hoef je je daar geen zorgen over te maken. Hoe eerder wij het weten hoe beter.

Het ligt er een beetje aan wat je geboekt hebt. Heb je ontvangst met eten en drinken geboekt, dan raden wij aan om op tijd te komen, zo kan je in rust even bijkletsen en genieten van het lekkers. Heb je geen speciaal ontvangst geboekt? Dan zeggen wij kom ongeveer een 20 minuten van tevoren. Je meldt je aan bij de receptie, kan je omkleden, nog even spullen opbergen en naar het toilet. 10 minuten van tevoren krijg je uitleg en daarna ben je klaar voor je activiteit.

Je hebt niet veel nodig!
Een zwembroek en een handdoek is genoeg.
Je kunt bij ons na de tijd lekker douchen.

En niet te vergeten:

Neem natuurlijk een flink portie enthousiasme mee!

Jazeker, elke 15 minuten voordat je begint met je activiteit is er een instructie op het instructieplein.

Het aquapark begint elk uur op het halve uur, oftewel is je starttijd om 13.30 uur, dan krijg je om 13.15 uur instructies op het instructieplein.

De waterskibaan begint elk heel uur, bijvoorbeeld 13.00 uur, sta dus omgekleed en klaar om 12.45 uur bij het instructieplein.

Elke 10 minuten voor de starttijd krijgt iedereen die het aquapark opgaat  veiligheidsinstructies op het instructieplein. Hier wordt duidelijk uitgelegd wat de regels zijn. Onder andere, niet onder het park doorzwemmen, niet op elkaar springen, niet duwen en trekken en houdt rekening met elkaar. De rest vertellen we tijdens de instructies.

Op het aquapark zelf hebben we een toezichthouder, het is ten alle tijden verplicht om te luisteren naar de instructies van de toezichthouder.

Als een volwassene meegaat met de kinderen op het aquapark dan hanteren we een maximum van 4 kinderen op 1 volwassene.

Zorg dat jouw plekken op het aquapark of de waterskibaan gereserveerd zijn. Dit doe je het makkelijkste door meteen te boeken op www.waterskibaan-sneek.nl of www.aquaparksneek.nl. Nu hoef je alleen nog maar op tijd te komen (30 min voor je starttijd), zwembroek, handdoek en enthousiasme mee en hoppa, topdag.

Wil je met een groep komen? Kies dan je arrangement uit op www.strandsneek.nl/arrangement en vul je gegevens is. Wil je de reservering een beetje aanpassen? Geen probleem, vul een contactformulier in met zoveel mogelijk gegevens en dan regelen wij met jou de rest. Als de reservering definitief is, informeer dan je hele groep van de informatie die je via de mail van ons krijgt. Neem op de dag zelf je zwemkleding, een handdoek en een flink portie enthousiasme mee. De rest regelen wij!

Wij zeggen altijd: nat wordt je toch wel. Oftewel, met een wetsuit maak je jouw tijd op water een stuk comfortabeler. Vaak is het met slecht weer ook minder druk op de baan, dat betekent dat jij sneller en vaker aan de beurt bent. Als het onweert dan leggen we de boel stil en bepalen we op locatie wat we gaan doen. Als het onweer wegtrekt kan jij gewoon weer door met genieten.